心灵咖啡

注册加入

【You Are Beautiful】

javascript:;
原版歌词:
My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.
She smiled at me on the subway.
She was with another man.
But I won't lose no sleep on that,
'Cause I've got a plan.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw you face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.

Yeah, she caught my eye,
As we walked on by.
She could see from my face that I was,
F**king high,
And I don't think that I'll see her again,
But we shared a moment that will last till the end.

You're beautiful. You're beautiful.
I saw you face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.
There must be an angel with a smile on her face,
When she thought up that I should be with you.
But it's time to face the truth,
I will never be with you.

翻译:
我的人生缤纷灿烂 我的爱如此纯真
因为我见过天使 对此我深信不疑

她在地铁上对我微笑 虽然身边伴著另一个男人
但我可不为此辗转难眠 因为我已有心理准备

你就是这麼美 你就是这麼美
你就是这麼的美 这是千真万确
我曾在人潮拥挤之处瞥见你的脸
这令我不知所措 因为 我和你永远无法相依

是啊 我视线被她占据 在我们擦身而过的瞬间
她应该可以从我的神情看出 我欣喜若狂飞上云霄
我想 我将再也见不到她 但我们共享了永恒的片刻

我曾在人潮拥挤之处瞥见你的脸
这令我不知所措 因为 我和你永远无法相依

我看到了笑起来跟她一模一样的天使
当她也想到我们应该在一起时
但事实就是 我和你永远无法相依
——论坛程序问题,请给 qq124627513(微信同步)留言。(系统默认签名,点击修改
有点狂野与躁动,我还是比较喜欢安静点的音乐....
——论坛程序问题,请给 qq124627513(微信同步)留言。(系统默认签名,点击修改
蓝忧无泪 发表于 2013-11-14 22:10
有点狂野与躁动,我还是比较喜欢安静点的音乐....

给你女朋友唱这首
liberty 发表于 2013-11-15 21:56
给你女朋友唱这首

放过我吧,我不仅英语不及格,还五音不全~